O kampu “Soline”

Kamp PARK “SOLINE” je smješten u hladu guste borove šume, uz samu pješćanu i šljunčanu plažu, na 15 ha atraktivnih parcela za smještaj kampera, kamp prikolica i šatora, koje se stepenasto spuštaju prema obali. Nalazi se nedaleko od centra Biograda do kojeg Vas ugodnom šetnjom uz najatraktivnije biogradske plaže vodi novoizgrađena šetnica.

03Unutar kampa gostima su na raspolaganju moderno uređeni sanitarni prostori, strojevi za pranje i sušenje rublja, mjenjačnica, internet caffé i supermarket. U sklopu kampa nalazi se i restoran “Kameni Dvori” koji svakodnevno nudi razne mediteranske specijalitete. Gostima je na raspolaganju prostrana terasa s preko 200 sjedećih mjesta, s pogledom na more, u hladu borove šume s mirisom lavande ,kadulje i ružmarina…

Za aktivni odmor u blizini kampa mogućnosti su neograničene:tereni za tenis, stolni tenis, mali nogomet, skijanje na vodi, ronjenje, jedrenje, iznajmljivanje bicikla, jogging, rolanje, basket, odbojka na pijesku, boćanje, pješačenje i organiziranje izleta u atraktivne nacionalne parkove (NP Krka, NP Kornati, NP Paklenica…) ili povjesne gradove (Zadar, Šibenik).

Priznanja:

– Camping park Soline je izabran među 10 najboljih hrvatskih kampova – the Top Camping Croatia.
– Dobitnik nagrade za kvalitetu 2008, 2009 I 2010 godine od strane Kamping Udruženja Hrvatske.
– Dobitnik 2. nagrade FederCampeggio “Quality & Simpathy” 2009 i 2010 godine
– ADAC žuta tabla za smještajne najamne jedinice 2009 i 2010 godine.

Osoblje CAMPA PARK SOLINE će učiniti sve da udovolji vašim željama i potrebama za što ugodniji boravak.

Detaljne informacije o kampu možete naći OVDJE.


Promo video kamp Soline